Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі оцінено перспективність використання кумквату у харчових технологіях.
In the paper, the prospects of using kumquat in food technologies are estimated.
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кумкват, харчові технології, kumquat, food technologies
Бібліографічний опис
Богомол, А. Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях / А. Богомол, О. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених, 16 травня 2018 р. – К. : ККІБП, 2018. – C. 12-13.