Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі оцінено перспективність використання кумквату у харчових технологіях. In the paper, the prospects of using kumquat in food technologies are estimated.

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кумкват, харчові технології, kumquat, food technologies

Бібліографічний опис

Богомол, А. Оцінка перспективності використання кумквату у харчових технологіях / А. Богомол, О. Кузьмін // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих учених, 16 травня 2018 р. – К. : ККІБП, 2018. – C. 12-13.