Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27991
Title: Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв
Authors: Богомол, Анна Віталіївна
Кузьмін, Олег Володимирович
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
настій
рослинна сировина
соус
м’ясна страва
настой
растительное сырье
мясное блюдо
infusion
vegetable raw materials
sauce
meat dish
Issue Date: 2018
Citation: Богомол, А. Застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв / А. Богомол, О. Кузьмін // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – К. : НУХТ, 2018. – Ч.3. – С. 426.
Abstract: В роботі оцінено перспективність застосування настоїв рослинної сировини у технологіях приготування соусів до м’ясних страв. In the paper, the perspectives of the use of infusions of vegetable raw materials in the techniques of preparation of sauces to meat dishes.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27991
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bohomol.pdf111.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.