Методи оцінювання якості кулінарної продукції
Вантажиться...
Дата
2017
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. In work methods of an assessing of quality of culinary products.
Опис
Ключові слова
якість, кулінарна продукція, quality, culinary products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Гребонос, К. І. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / К. І. Гребонос, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 128-129.