Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27999
Title: В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції
Other Titles: In work methods of an assessing of quality of culinary products
Authors: Гребонос, Катерина Ігорівна
Grebonos, Catherine
Кузьмін, Олег Володимирович
Kuzmin, Oleg
Keywords: якість
кулінарна продукція
качество
кулинарная продукция
quality
culinary products
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2017
Citation: Гребонос, К. І. Методи оцінювання якості кулінарної продукції / К. І. Гребонос, О. В. Кузьмін // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 128-129.
Abstract: В роботі представлено методи оцінювання якості кулінарної продукції. В работе представлены методы оценивания качества кулинарной продукции. In work methods of an assessing of quality of culinary products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/27999
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Methods for assessing the quality of culinary products.pdf164.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.