Оцінка перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В роботі проведено оцінку перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні. In the work the evaluation of the prospects of using the fruit of jackfruit in the diet.

Опис

Ключові слова

харчування, джекфрут, diet, jackfruit, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Кузьмін, О. В. Оцінка перспективності використання плодів джекфруту у харчуванні / О. В. Кузьмін, Т. Б. Дяченко // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ міжнародна науково-практична конференція, 16-17 листопада 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 142-143.