Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2802
Title: Фруктовый мёд
Authors: Бородин, Виталий Алексеевич
Keywords: консервация
preserving
пектин
диета
pectin
diet
кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Issue Date: 2011
Citation: Бородин, В. А. Фруктовый мёд / В. А. Бородин // Инновационные технологии в пищевой промышленности -2011 : сб. матер. конф., 5-6 октября. - Минск, 2011.
Abstract: Предложим метод консервирования фруктов и ягод при щадящей тепловой обработке с использованием минимального количества сахара без желирующих добавок.
Here is offered an energy-saving preserving technology of fruits and berries with the sparing thermal treatment, the using of minimum quantity if sugar and without the addition of gelling agents.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2802
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
123.pdf164.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.