V - технологія взбивання

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НУХТ

Анотація

Запропонований метод ефективного збивання.

Опис

Ключові слова

збивання, взбивание, whisking, нахил, наклон, incidence, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.

Бібліографічний опис

Бородін, В. О. V - технологія взбивання / В. О. Бородін // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2012. – С. 146-147.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced