V - технологія взбивання
Файли
Дата
2012
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НУХТ
Анотація
Запропонований метод ефективного збивання.
Опис
Ключові слова
збивання, взбивание, whisking, нахил, наклон, incidence, кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.
Бібліографічний опис
Бородін, В. О. V - технологія взбивання / В. О. Бородін // Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2012. – С. 146-147.