Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28030
Title: Активне паковання-запорука якості та безпеки харчових продуктів
Authors: Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Бурдейна, Оксана Володимирівна
Keywords: їстівне покриття
діоксид титану
активне пакування
edible coating
dioxide titanium
active packaging
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2015
Citation: Активне паковання-запорука якості та безпеки харчових продуктів / А. І. Чорна, О. С. Шульга, Л. Ю. Арсеньєва, О. В.Бурдейна / Якість і безпека харчових продуктів : ІІ Міжнародна науково-практична конференція, 12-13 листопада 2015 р. – Київ, 2015. – С. 92-94.
Abstract: Були проведені дослідження з розроблення активного паковання для свіжих фруктів (зокрема черешні та полуниці). Як активна складова використовувався діоксид титану, який був нанесений на полімерний матеріал (поліпропілен). Фрукти а «активному» пакованні зберігалися в звичайних для цієї групи товарів умовах. Research was conducted on active packaging for fresh fruits (including cherries and strawberries). As The active ingredient used was titanium dioxide, which was applied to a polymeric material (polypropylene). Fruits in the "active" package were stored in the usual conditions for this group of goods.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28030
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yakist 12-13.2015.pdf2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.