Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28049
Title: Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів
Authors: Чорна, Анастасія Іванівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Keywords: їстівне покриття
свіжість
хлібобулочні вироби
edible coating
freshness
backery products
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2017
Citation: Шульга, О. С. Їстівні покриття – екологічна альтернатива синтетичним пакувальним матеріалам для хлібобулочних виробів / О. С. Шульга, А. І. Чорна // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві : міжнародна спеціалізована науково-практична конференція, 13 вересня 2017 р., м. Київ, 2017. – С. 72-76.
Abstract: Нами було розроблено їстівне покриття, що сприяє збереженю свіжості. Соціальна ефективність від впровадження у виробництво хлібобулочних виробів з їстівним покриттям полягає у розширені їх асортименту. We have developed an edible coating that contributes to the preservation of freshness. Social efficiency from the introduction into the production of bakery products with edible coating is to expand their range.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28049
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hlibconf 13.09.17.pdf2.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.