Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

З метою визначення можливості заміни синтетичного пакування на біодеградабельне, було досліджено зефір з їстівним покриттям. Для розширення асортименту зефіру в їстівне покриття додавали фруктові порошки.In order to determine the possibility replacement of synthetic packaging on the bio-degradable, marshmallows with edible the cover. To increase the range of zephyr in the edible coating, added fruit powders

Опис

Ключові слова

їстівне покриття, зефір, edible coating, marshmallows, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками / В. Б. Калмазан, Ю. О. Атанова, А. І. Чорна, О.С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017. – К. : НУХТ, 2017. – С. 202-204.