Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками
Дата
2017
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
З метою визначення можливості
заміни синтетичного пакування на біодеградабельне, було досліджено зефір з їстівним
покриттям. Для розширення асортименту зефіру в їстівне покриття додавали фруктові
порошки.In order to determine the possibility
replacement of synthetic packaging on the bio-degradable, marshmallows with edible
the cover. To increase the range of zephyr in the edible coating, added fruit
powders
Опис
Ключові слова
їстівне покриття, зефір, edible coating, marshmallows, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників зефіру в їстівному покритті з фруктовими порошками / В. Б. Калмазан, Ю. О. Атанова, А. І. Чорна, О.С. Шульга // Якість і безпека харчових продуктів : ІІІ Міжнародна наук.-практ. конф., 16-17 листопада 2017. – К. : НУХТ, 2017. – С. 202-204.