Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28188
Title: Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структурою
Other Titles: Gellan gum in finishing the semi-finishedproduct with spumy structure
Authors: Оболкіна, Віра Іллівна
Сивній, Іванна Іванівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Krapivnitska, Iryna
Obolkina, Vera
Sivny, Ivanna
Keywords: камедь геллану
гелеутворювач
кондитерські вироби
оздоблювальний напівфабрикат
піноподібна структура
gellan gum
the gelling agent
confectionery
finishing the semi-finishedproduct
spumy structure
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2015
Citation: Оболкіна, В. І. Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібної структурою / В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька, І. І. Сівній // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 5. – С. 29–32.
Abstract: Проведені дослідження по визначенню фізико-хімічних та технологічних властивостей камеді геллану з метою її використання при створенні кондитерських виробів в якості гелеутворювача. Доведено ефективність використання гелланової камеді в технології оздоблювального напівфабрикату з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача. Studies devoted to determine of physical-chemical and technological properties of gellan gum the purpose of its use in creating confectioneryproducts as the gelling agent. Proved efficiency gellan gum in the technology of semi finishing productto improve consumer properties and cost the gelling agent.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28188
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
gellan gum.pdf458.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.