Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28188
Назва: Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібною структурою
Автори: Оболкіна, Віра Іллівна
Сивній, Іванна Іванівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Ключові слова: камедь геллану
гелеутворювач
кондитерські вироби
оздоблювальний напівфабрикат
піноподібна структура
gellan gum
the gelling agent
confectionery
finishing the semi-finishedproduct
spumy structure
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Оболкіна, В. І. Гелланова камедь в оздоблювальному напівфабрикаті з піноподібної структурою / В. І. Оболкіна, І. І. Сівній, І. О. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2015. – № 5. – С. 29–32.
Короткий огляд (реферат): Проведені дослідження по визначенню фізико-хімічних та технологічних властивостей камеді геллану з метою її використання при створенні кондитерських виробів в якості гелеутворювача. Доведено ефективність використання гелланової камеді в технології оздоблювального напівфабрикату з метою покращення споживчих властивостей та зниження витрат гелеутворювача. Studies devoted to determine of physical-chemical and technological properties of gellan gum the purpose of its use in creating confectioneryproducts as the gelling agent. Proved efficiency gellan gum in the technology of semi finishing productto improve consumer properties and cost the gelling agent.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28188
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
gellan gum.pdf458.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.