Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28220
Title: Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробів
Other Titles: Practical aspects of the use of natural raw materials to extend the shelf life of confectionary
Authors: Сивній, Іванна Іванівна
Олексієнко, Наталія Валентинівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Sivny, Ivanna
Oleksiyenko, Nataliya
Keywords: кондитерські вироби
горобина
журавлина
термін придатності
confectionery
rowan
cranberry
shelf life
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2016
Citation: Сивній, І. І. Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробів / І. І. Сивній, В. І. Оболкіна, Н. В. Олексієнко // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ міжнар. наук.-практ. конф. – Тернопіль : Крок, 2016. – С. 108–110.
Abstract: Проаналізовано вплив пюре горобини та журавлини на показники зберігання кондитерських виробів. Встановлено сповільнення мікрофлори у білково-збивних кремах. Доцільно застосувати пюре з журавлини та горобини при виробництві кондитерських виробів, зокрема, оздоблювальних напівфабрикатів подовженого терміну придатності з підвищеною харчовою цінністю. The influence of mountain ash and mashed cranberries to store confectionery indicators. Established slowdown microflora in the protein-whipped creams. It is advisable to apply mashed cranberries and mountain ash in the manufacture of confectionery, in particular semi-finished finishing a long shelf life with improved nutritional value.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28220
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
the use of natural raw materials.pdf288.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.