Дослідження впливу ферментного препарату «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано вплив ферментного препарату на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива. Визначено, що додавання ферментного препарату протеолітичної дії суттєво впливає на показники якості пшеничного борошна. Встановлено, що застосування ферментного препарату покращує структурно-механічні властивості. The influence of the enzyme on the structural and mechanical properties of dough to puff cookies. It was determined that the addition protease enzyme significantly affects the quality of wheat flour. It is established that the use of enzyme improves the structural and mechanical properties.

Опис

Ключові слова

ферментні препарати, структурно-механічні показники, листкове печиво, enzymes, structural and mechanical properties, puff pastry, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Дослідження впливу ферментного препарату «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива / О. Дзигар, Т. Маршалок, В. Оболкіна, Л. Букшина // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 134–135.