DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28245

Название: Дослідження впливу ферментного препарату «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива
Другие названия: The influence of enzyme preparation "Alfamalt 5020 BC" in the structural and mechanical properties of dough to puff biscuits
Авторы: Дзигар, Ольга Олександрівна
Маршалок, Тарас Валерiйович
Оболкіна, Віра Іллівна
Букшина, Людмила Семенівна
Bukshyna, Lyudmila
Dzyhar, Olga
Marshalok, Taras
Obolkina, Vera
Ключевые слова: ферментні препарати
структурно-механічні показники
листкове печиво
enzymes
structural and mechanical properties
puff pastry
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2016
Библиографическое описание: Дослідження впливу ферментного препарату «Альфамальт БК 5020» на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива / О. Дзигар, Т. Маршалок, В. Оболкіна, Л. Букшина // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 134–135.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано вплив ферментного препарату на структурно-механічні властивості тіста для листкового печива. Визначено, що додавання ферментного препарату протеолітичної дії суттєво впливає на показники якості пшеничного борошна. Встановлено, що застосування ферментного препарату покращує структурно-механічні властивості. The influence of the enzyme on the structural and mechanical properties of dough to puff cookies. It was determined that the addition protease enzyme significantly affects the quality of wheat flour. It is established that the use of enzyme improves the structural and mechanical properties.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28245
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
influence of enzyme preparation.pdf367,86 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback