DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28377

Название: Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок
Другие названия: Use of hydrolysed carrot puree in the technology of fondant sweets
Авторы: Вайсеро, Ольга Олександрівна
Кохан, Олена Олександрівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Obolkina, Vera
Vaysero, Olga
Kokhan, Olena O.
Krapivnitska, Iryna
Ключевые слова: морквяне пюре
пектин
помадні цукерки
структурно-механічні властивості
екструзія
харчова цінність
carrot puree
pectin
fondant sweets
structural and mechanical properties
еextrusion
nutritive value
Issue Date: 2017
Библиографическое описание: Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок / О. Вайсеро, О. Кохан, І. Крапивницька, В. Оболкіна // Продовольча індустрія АПК. – 2017. – № 2 – С. 40 – 44.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведені результати досліджень по удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок з використанням як джерела біологічно-активних речовин гідролізованого морквяного пюре. Встановлене раціональне дозування пюре, спосіб внесення його до рецептури цукерок та метод формування виробів. The article presents the results of research to improve technology unglazed fondant sweets using as a source of biologically active substances hydrolyzed carrot puree. Installed rational dosage mashed his way to make the recipe and method of forming the sweets products.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28377
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
carrot puree.pdf283,43 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback