Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведені результати досліджень по удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок з використанням як джерела біологічно-активних речовин гідролізованого морквяного пюре. Встановлене раціональне дозування пюре, спосіб внесення його до рецептури цукерок та метод формування виробів.

Опис

Ключові слова

морквяне пюре, пектин, помадні цукерки, структурно-механічні властивості, екструзія, харчова цінність, carrot puree, pectin, fondant sweets, structural and mechanical properties, еextrusion, nutritive value

Бібліографічний опис

Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерок / О. Вайсеро, О. Кохан, В. Оболкіна, І. Крапивницька // Продовольча індустрія АПК. – 2017. – № 2 – С. 40 – 44.

Зібрання