Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28382
Title: Дослідження вмісту біологічно-активних сполук у пюре з плодів жимолості
Authors: Вайсеро, Ольга Олександрівна
Кохан, Олена Олександрівна
Крапивницька, Ірина Олексіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Vaysero, Ol'ha
Kokhan, Olena
Krapivnitska, Iryna
Obolkina, Vera
Keywords: жимолость
біологічно-активні сполуки
пектинові речовини
харчові волокна
кондитерські вироби
honeysuckle
biologically active compounds
pectin substances
food fibers
confectionery
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Citation: Дослідження вмісту біологічно-активних сполук у пюре з плодів жимолості / О. О. Вайсеро, О. О. Кохан, I. O. Крапивницька, В.І. Оболкіна // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – С. 128 – 130.
Abstract: Проведений аналіз хімічного складу пюре з плодів жимолості, який показав наявність великої кількості біологічно активних сполук, а саме біофлавоноїдів, пектинових речовин, харчових волокон, органічних кислот. Зроблено висновок, що за вмістом поживних речовин пюре з плодів жимолості можна рекомендувати для використання при створенні кондитерських виробів оздоровчого призначення.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28382
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
biologically active compounds.pdf183.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.