Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28386
Title: Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерів
Authors: Дзигар, Ольга Олександрівна
Оболкіна, Віра Іллівна
Букшина, Людмила Семенівна
Keywords: пряно-ароматична фітосировина
борошняні кондитерські вироби
пажитник сінний
крекери
біологічно активні речовини
антиоксиданти
spice-aromatic phyto raw materials
flour confectionery
fenugreek foenum-graecum
crackers
biologically active compounds
antioxidants
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2017
Citation: Дзигар, О. О. Перспектива використання пажитника сінного у виробництві пікантних крекерів / О. О. Дзигар, В. І. Оболкіна, Л. С. Букшина // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2017. – C. 36–37.
Abstract: Встановлено наявність великої кількості біологічно активних сполук, а саме присутність фенолкарбонових кислот, флавоноїдних сполук (катехінів) та сполук ароматичного характеру, хлорофілів та алкалоїду тригонеліну, органічні кислоти та вуглеводи. Доведено ефективність використання пажитника сінного у технологіях виробництва нового асортименту борошняних кондитерських виробів. The presence of a large number of biologically active compounds has been established, namely the presence of phenol carboxylic acids, flavonoid compounds and aromatic compounds, chlorophylls and trigonalin alkaloids, organic acids and carbohydrates. The efficiency of using fenugreek honey in technologies of production of a new assortment of flour confectionery products has been proved.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28386
Appears in Collections:Тези доповідей ІПДО

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
crackers.pdf467.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.