DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28400

Название: Beer enrichment with biologically active hop compounds
Другие названия: Збагачення пива біологічно активними компонентами хмелю
Авторы: Protsenko, Lidia
Проценко, Лідія Василівна
Litvynchuk (Vorontsova), Svitlana
Літвинчук (Воронцова), Світлана Іванівна
Ключевые слова: hop
beer
hanthohumol
beta-acids
polyphenols
хміль
пиво
ксантогумол
бета-кислоти
поліфеноли
кафедра фізики
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Beer enrichment with biologically active hop compounds / L. Protsenko, R. Rudyk, T. Hryniuk, A. Vlasenko, A. Protsenko, S. Litvynchuk, O. Ovadenko // Ukrainian Food Journal. – 2018. – Vol. 7, Issue 1. – P. 65-78.
Краткий осмотр (реферат): Combined use of the Slavyanka hop variety and the Ruslan and Xantha hops in the suggested ratio enriches the drink with biologically active hop compounds, thus improving its functionality. Сумісне використання хмелю сортів "Слов'янка", "Руслан" та "Ксанта" у запропонованому співвідношенні збагачує напій біологічно активними сполуками хмелю, тим самим покращуючи його функціональні властивості.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28400
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
UKRAINIAN FOOD JOURNAL 2018 V.7 Is.1-65-78.pdf654,1 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback