Beer enrichment with biologically active hop compounds
Вантажиться...
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Combined use of the Slavyanka hop variety and the Ruslan and Xantha hops in the suggested ratio enriches the drink with biologically active hop compounds, thus improving its functionality.
Опис
Ключові слова
hop, beer, hanthohumol, beta-acids, polyphenols, хміль, пиво, ксантогумол, бета-кислоти, поліфеноли, кафедра фізики
Бібліографічний опис
Beer enrichment with biologically active hop compounds / L. Protsenko, R. Rudyk, T. Hryniuk, A. Vlasenko, A. Protsenko, S. Litvynchuk, O. Ovadenko // Ukrainian Food Journal. – 2018. – Vol. 7, Issue 1. – P. 65-78.