Beer enrichment with biologically active hop compounds

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Combined use of the Slavyanka hop variety and the Ruslan and Xantha hops in the suggested ratio enriches the drink with biologically active hop compounds, thus improving its functionality.

Опис

Ключові слова

hop, beer, hanthohumol, beta-acids, polyphenols, хміль, пиво, ксантогумол, бета-кислоти, поліфеноли, кафедра фізики

Бібліографічний опис

Beer enrichment with biologically active hop compounds / L. Protsenko, R. Rudyk, T. Hryniuk, A. Vlasenko, A. Protsenko, S. Litvynchuk, O. Ovadenko // Ukrainian Food Journal. – 2018. – Vol. 7, Issue 1. – P. 65-78.

Зібрання