Beer enrichment with biologically active hop compounds
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Combined use of the Slavyanka hop variety and the Ruslan and Xantha hops in the suggested ratio enriches the drink with biologically active hop compounds, thus improving its functionality.
Опис
Ключові слова
hop, beer, hanthohumol, beta-acids, polyphenols, хміль, пиво, ксантогумол, бета-кислоти, поліфеноли, кафедра фізики та професійної безпеки
Бібліографічний опис
Beer enrichment with biologically active hop compounds / L. Protsenko, R. Rudyk, T. Hryniuk, A. Vlasenko, A. Protsenko, S. Litvynchuk, O. Ovadenko // Ukrainian Food Journal. – 2018. – Vol. 7, Issue 1. – P. 65-78.