DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28401

Название: Дослідження якості раціонів харчування
Другие названия: Research of the quality of diets
Авторы: Кузьмін, Олег Володимирович
Kuzmin, Oleg
Вовк, Ганна Михайлівна
Vovk, Hanna
Гребонос, Катерина Ігорівна
Grebonos, Catherine
Радькевич, Світлана Миколаївна
Radkevich, Svitlana
Роман, Тетяна Олександрівна
Roman, Tatiana
Ключевые слова: кваліметрія
якість
харчування
квалиметрия
качество
питание
qualimetry
quality
diet
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Дослідження якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, Г. М. Вовк, К. І. Гребонос, С. М. Радькевич, Т. О. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 12 (52). – С. 47-56.
Краткий осмотр (реферат): Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. Проведена оценка качества рационов питания в заведениях ресторанного хозяйства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28401
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Research of the quality of diets.pdf457,71 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback