Дослідження якості раціонів харчування

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.

Опис

Ключові слова

кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дослідження якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, Г. М. Вовк, К. І. Гребонос, С. М. Радькевич, Т. О. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 12 (52). – С. 47-56.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced