Дослідження якості раціонів харчування
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено оцінку якості раціонів харчування в закладах ресторанного господарства. An assessment of the quality of rations of feed are considered in establishments of restaurant economy.
Опис
Ключові слова
кваліметрія, якість, харчування, qualimetry, quality, diet, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Дослідження якості раціонів харчування / О. В. Кузьмін, Г. М. Вовк, К. І. Гребонос, С. М. Радькевич, Т. О. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 12 (52). – С. 47-56.