Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409
Title: Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню
Authors: Федоренко, Юлія Олександрівна
Кузьмін, Олег Володимирович
Комарницький, Роман Вікторович
Горзей (Пасічник), Олена Володимирівна
Роман, Тетяна Олександрівна
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
якість
комплексно-кількісна оцінка
рисове борошно
безглютеновий хліб
хлібобулочні вироби
целіакія
quality
complex-quantitative estimation
rice flour
gluten-free menu
bakery products
celiac disease
Issue Date: 2018
Citation: Розробка методу комплексно-кількісної оцінки якості безглютенового меню / Ю. О. Федоренко, О. В. Кузьмін, Р. В. Комарницький, О. В. Горзей, Т. А. Роман // Інтернаука. – 2018. – № 15 (55). – С. 33–39.
Abstract: Для кількісної характеристики запропоновано комплексний показник якості, що базується на принципах кваліметрії та дозволяє оцінити якість продукції одним числом. Розроблено ієрархічні структури комплексного показника якості досліджуваного у роботі об’єкта – безглютенового меню. For a quantitative description, a complex quality index is proposed based on the principles of qualimetry and allows one to estimate the quality of products. The hierarchical structures of the complex index of quality of the investigated object work – gluten-free menu are developed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28409
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15359948333349.pdf988.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.