Особливості виробництва морозива з овочевою сировиною
Вантажиться...
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблені нові рецептури морозива з овочевою сировиною – буряка та броколі. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива з овочевою сировиною.
New recipes of ice cream with vegetable raw materials - beets and broccoli have been developed. The technological parameters of production of ice cream with vegetable raw material are substantiated.
Опис
Ключові слова
морозиво, овочева паста, буряк, броколі, ice crem, vegetable paste, beet, broccoli, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Сапіга, В. Особливості виробництва морозива з овочевою сировиною / В. Сапіга, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : VII Міжнародна науково-технічна конференція, 6 – 7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ , 2018. – С. 150-151.