Особливості виробництва морозива з овочевою сировиною
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблені нові рецептури морозива з овочевою сировиною – буряка та броколі. Обґрунтовано технологічні параметри виробництва морозива з овочевою сировиною.
New recipes of ice cream with vegetable raw materials - beets and broccoli have been developed. The technological parameters of production of ice cream with vegetable raw material are substantiated.
Опис
Ключові слова
морозиво, овочева паста, буряк, броколі, ice crem, vegetable paste, beet, broccoli, кафедра технології молока і молочних продуктів
Бібліографічний опис
Сапіга, В. Особливості виробництва морозива з овочевою сировиною / В. Сапіга, Г. Поліщук, Т. Осьмак // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : VII Міжнародна науково-технічна конференція, 6 – 7 листопада 2018 р. – К. : НУХТ , 2018. – С. 150-151.