Паштет з грибною сировиною (Патент на корисну модель № 129702 UA)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету з грибною сировиною, збалансованого за амінокислотним складом, який призначено для профілактичного та громадського харчування. Поставлена задача вирішуються тим, що паштет з грибною сировиною, який містить печінку бланшовану подрібнену, сіль, цибулю ріпчасту пасеровану, перець духмяний і чорний, згідно з корисною моделлю, містить печінку курячу та додатково фарш курячий олію кукурудзяну, грибну сировину (білі гриби, маслюки, опеньки), сухе молоко, сироватку. The basis of the useful model is the task of developing a formula of the paste with mushroom raw materials, balanced by the amino acid composition, which is intended for preventive and public nutrition. The task is solved by the fact that the paste with mushroom raw material, which contains liver blanched crushed, salt, poppy-fried porridge, sweet and black pepper, according to a useful model, contains liver of chicken and, in addition, minced meat, chicken oil, corn, mushroom raw material (white mushrooms, buttermilk), milk powder, whey.

Опис

Ключові слова

паштет, грибна сировина, печінка куряча, суха сироватка молочна, сухе молоко, mushroom raw material, chicken liver, pate, dry milk, dry whey milk, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Патент 129702 UA, МПК 51 А23L 13/00 / Паштет з грибною сировиною / Москалюк О. Є., Пешук Л. В., Гащук О. І., Чернюшок О. А., Литвиненко Д. Ю. ; заявник Національних університет харчових технологій НУХТ - № u2018 04651 ; завл. 27.04.2018 ; опубл. 12.11.2018 ; Бюл. №21 2018 р.

Зібрання