Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств
Вантажиться...
Файли
Дата
2003
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розглянуто роль продукції хлібопекарської промисловості в організації забезпечення населення харчовими продуктами. Проаналізовано вплив вартості хліба і хлібобулочних виробів та індексу споживчих цін на загальне споживання хлібопродуктів.
In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.
In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.
Опис
Ключові слова
«здорові» сорти хлібу, структура споживання, баланс попиту та пропозиції борошна, коефіцієнт еластичності попиту, "healthy" breads, structure of consumption, balance of demand and supply of flour, coefficient of elasticity of demand, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Репіч, Т. А. Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств / Т. А. Репіч // Наукові праці НУХТ. – 2003. - № 14. – С. 94-97.