Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто роль продукції хлібопекарської промисловості в організації забезпечення населення харчовими продуктами. Проаналізовано вплив вартості хліба і хлібобулочних виробів та індексу споживчих цін на загальне споживання хлібопродуктів.
In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.

Опис

Ключові слова

«здорові» сорти хлібу, структура споживання, баланс попиту та пропозиції борошна, коефіцієнт еластичності попиту, "healthy" breads, structure of consumption, balance of demand and supply of flour, coefficient of elasticity of demand, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Репіч, Т. А. Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств / Т. А. Репіч // Наукові праці НУХТ. – 2003. - № 14. – С. 94-97.

Зібрання