Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств
Файли
Дата
2003
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто роль продукції хлібопекарської промисловості в організації забезпечення населення харчовими продуктами. Проаналізовано вплив вартості хліба і хлібобулочних виробів та індексу споживчих цін на загальне споживання хлібопродуктів.
In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.
In this article the role of baking industry products in organization of inhabitants provision with nutrition is regarded. The analysis of influence of bread baking products costs a consumers prices index on general consumption of bread has been made.
Опис
Ключові слова
«здорові» сорти хлібу, структура споживання, баланс попиту та пропозиції борошна, коефіцієнт еластичності попиту, "healthy" breads, structure of consumption, balance of demand and supply of flour, coefficient of elasticity of demand, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Репіч, Т. А. Особливості споживання продукції хлібопекарських підприємств / Т. А. Репіч // Наукові праці НУХТ. – 2003. - № 14. – С. 94-97.