Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2870
Title: Изучение отвердевания фракций молочного жира методом дилатометрии
Authors: Степаненко, Татьяна Александровна
Твердохлеб, Галина Васильевна
Пискун, А. И.
Keywords: молочный жир
процессы затвердевания
suckling fat
processes of consolidation
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 1973
Citation: Степаненко, Т. А. Изучение отвердевания фракций молочного жира методом дилатометрии / Т. А. Степаненко, Г. В. Твердохлеб, А. И. Пискун // Пищевая технология. – 1973. – № 4. – С. 58–61.
Abstract: Приведены дилатометрические исследования процессов затвердевания молочного жира.
Dilatometric researches of suckling fat consolidation processes are brought.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2870
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stovzfmgmd.pdf542.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.