Изучение отвердевания фракций молочного жира методом дилатометрии

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1973

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Приведены дилатометрические исследования процессов затвердевания молочного жира.
Dilatometric researches of suckling fat consolidation processes are brought.

Опис

Ключові слова

молочный жир, процессы затвердевания, suckling fat, processes of consolidation, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Степаненко, Т. А. Изучение отвердевания фракций молочного жира методом дилатометрии / Т. А. Степаненко, Г. В. Твердохлеб, А. И. Пискун // Пищевая технология. – 1973. – № 4. – С. 58–61.

Зібрання