Зміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведена модифікація крохмалю хлорангідридом пропіонової та яблучної кислоти з метою отримання біодеградабельних їстівних плівок з необхідним рівнем паропроникності. Modification of starch propionic acid and malic acid chloride has been performed in order to obtain biodegradable edible films with the required level of vapor permeability.

Опис

Ключові слова

гідрофобні властивості, їстівна плівка і покриття, модифіковані плівкоутворювачі, hydrophobic properties, edible film and coating, modified film formers, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шульга, О. С.Зміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачів / О. С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – Київ, 2018. – Ч. 1. – С. 133.