Зміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачів

Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведена модифікація крохмалю хлорангідридом пропіонової та яблучної кислоти з метою отримання біодеградабельних їстівних плівок з необхідним рівнем паропроникності. Modification of starch propionic acid and malic acid chloride has been performed in order to obtain biodegradable edible films with the required level of vapor permeability.

Опис

Ключові слова

гідрофобні властивості, їстівна плівка і покриття, модифіковані плівкоутворювачі, hydrophobic properties, edible film and coating, modified film formers, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Шульга, О. С.Зміна гідрофобних властивостей їстівних плівок та покриттів при використанні модифікованих плівкоутворювачів / О. С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI ст. : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р. – Київ, 2018. – Ч. 1. – С. 133.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced