DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Тези доповідей ІПДО >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28717

Название: Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-Age
Другие названия: Study of moisture loss during cheeses ripening in specialized membrane Pack-Age
Авторы: Шульга, Наталія Михайлівна
Shulga, Natalia
Ключевые слова: втрата вологи
визрівання сиру
мембрана
пакування
moisture loss
cripening
membrane
packaging
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Шульга, Н. М. Дослідження втрати вологи під час визрівання сирів у спеціалізованій мембрані Pack-AgeТМ / Н. М. Шульга // Збірник наукових праць за матеріалами V Міжнародної науково-практичної конференції, 14 грудня 2017 р. : тези доп. – К. : Інститут продовольчих ресурсів НААН, 2017. – С. 123-125.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено втрати вологи під час визрівання сиру Гауда, запакованого у мембрану Pack-AgeТМ, для оцінки економічного ефекту від впровадження нового пакувального матеріалу. The moisture loss during maturation of Gouda cheese packed in membrane Pack-AgeTM was investigated in order to assess the economic effect of introducing a new packaging material.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28717
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІПДО

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
moisture loss.pdf106,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь