DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28723

Название: Edible coatings – environmental replacing of traditional candy paper wrapper of «Korivka» candies
Другие названия: Їстівні покриття - екологічна заміна традиційної паперової обгортки цукерок «Корівка»
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Притульська, Наталія Володимирівна
Петруша, Оксана Олександрівна
Смірнова, Єлизавета Сергіївна
Shulga, Oksana
Prutulska, Natalia
Petrusha, Oksana
Smirnova, Elizabeth
Ключевые слова: їстівне покриття
упаковка
цукерки
edible coating
packaging
candy
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Edible coatings – environmental replacing of traditional candy paper wrapper of «Korivka» candies / O. Shulga, N. Prutulska, O. Petrusha, E. Smirnova // Journal Food and Environment Safety of the Suceava University (Food Engineering). – 2018. – Vol. 27. – № 1. – Р. 41-47.
Краткий осмотр (реферат): The article presents a study on the changes occurring in the qualitative and quantitative characteristics of “Korivka” fondant candies when replacing traditional paper wrapper with edible coating. It is expedient to use edible films and coatings for confectionery products in order to comply with the requirements of the Directive 94/62 /EU of the European Parliament and Union on Packaging and Packaging Waste, aimed at minimizing packaging materials waste. Edible coating is made of natural polymers. The proposed composition of edible coating is completely utilized due to its use along with candies. У статті представлено дослідження змін, що відбуваються в якісному та кількісному вимірах характеристики помадних цукерок «Корівка» при заміні традиційної паперової обгортки на їжу покриття. Доцільно використовувати харчові плівки та покриття для кондитерських виробів для того, щоб відповідати вимогам Директиви 94/62 / ЄС Європейського Парламенту та Союзу з упаковки та пакувальних відходів, спрямованої на мінімізацію відходи пакувальних матеріалів. Їстівне покриття виготовляється з натуральних полімерів. Запропонована композиція харчового покриття повністю утилізується за рахунок його використання разом з цукерками.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28723
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
23.pdf764,46 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback