DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Інститут післядипломної освіти (м. Київ) >
Тези доповідей ІПДО >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28730

Название: Дослідження властивостей низькожирних йогуртів, збагачених пектинами з різними ступенями етерифікації
Другие названия: Study of low-fat yoghurt propertes enriched with pectins with diferent degree of methoxylation
Авторы: Шульга, Наталія Михайлівна
Shulga, Natalia
Ключевые слова: пектин
низькожирний йогурт
ступінь етерифікації
консистенція
pectin
low-fat yoghurt
degree of methoxylation
texture
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Шульга, Н. М. Дослідження властивостей низькожирних йогуртів, збагачених пектинами з різними ступенями етерифікації / Н. М. Шульга // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – С. 106-108.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено властивості йогурту з масовою часткою жиру 0,5% при збагаченні пектинами. Встановлено, що за однакової дози, вмісту сухих речовин та кальцію ефективнішим для стабілізації структури нежирного йогурту є застосування високоетерифікованого цитрусового пектину, ніж добавки з низьким ступенем метоксилації. The properties of 0.5% fat content yoghurt enriched with pectins were studied. It was established that using of high methoxyl pectin from citrus peels has been more effective for stabilization of low-fat yoghurt structure compare to additives of low methoxyl pectin at the same dose, the content of dry matter and calcium.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28730
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІПДО

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
low-fat yoghurt.pdf101,35 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь