DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28742

Название: Біодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні вироби
Другие названия: Biodargeable edible film and coating as a way to make vitamins in confectionery and bakery products
Авторы: Шульга, Оксана Сергіївна
Шульга, Сергій Іванович
Shulga, Oksana
Shulga, Serhij
Ключевые слова: біодеградовані плівки
їстівна плівка і покриття
хлібобулочні вироби
кондитерські вироби
biodegradable films
edible film and coating
baked goods
confectionery
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра харчової хімії
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Шульга, О. С. Біодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні вироби / О. С. Шульга, С. І. Шульга // Наукові записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Технічні науки. – 2018. - Т. (68), № 2, – С. 284-289.
Краткий осмотр (реферат): У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо внесення нетермостабільних вітамінів С та F, а також фрутово-овочевих порошків за допомогою біодеградабельного їстівного покриття або плівки. The article presents the results of experimental studies on the introduction of non-thermostable vitamins C and F, as well as fruit and vegetable powders with the help of biodegradable edible coatings or films.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28742
Располагается в коллекциях:Тези доповідей

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
1.pdf524,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь