Біодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні вироби
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо внесення нетермостабільних вітамінів С та F, а також фрутово-овочевих порошків за допомогою біодеградабельного їстівного покриття або плівки.
The article presents the results of experimental studies on the introduction of non-thermostable vitamins C and F, as well as fruit and vegetable powders with the help of biodegradable edible coatings or films.
Опис
Ключові слова
біодеградовані плівки, їстівна плівка і покриття, хлібобулочні вироби, кондитерські вироби, biodegradable films, edible film and coating, baked goods, confectionery, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Шульга, О. С. Біодеградабельна їстівна плівка та покриття як спосіб внесення вітамінів у кондитерські та хлібобулочні вироби / О. С. Шульга, С. І. Шульга // Наукові записки Таврійського національного університету імені В. І. Вернадського. Технічні науки. – 2018. - Т. (68), № 2, – С. 284-289.