DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28790

Название: Суп-пюре вегетаріанський (патент на винахід № 108144)
Другие названия: The vegetarian soup (patent number 108144)
Авторы: Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Бессараб, Олександр Семенович
Matko, Svitlana
Melnik, Lyudmula
Bessarab, Alexander
Ключевые слова: суп-пюре
сочевиця
чечевиця
пасерована морква
цибуля
білі корені
soup
lentils
fried carrots
onions
white roots
кафедра технології консервування
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Патент 108144 UA, МПК A23L 1/212 (2006.01) A23L 1/01 (2006.01) A23L 1/201 (2006.01) A23L 1/221 (2006.01) A23L 1/237 (2006.01) A23L 1/39 (2006.01) Суп-пюре вегетаріанський / Матко С. В., Мельник Л. М., Бессараб О. С. ; власник Національний університет харчових технологій. - № a 201310309 ; заявл. 21.08.2013 ; опубл. 25.03.2015, Бюл. № 6, 2015 р.
Краткий осмотр (реферат): Суп-пюре вегетаріанський, що містить варену чечевицю, пасеровані томати і болгарський перець, моркву, цибулю, білі корені, зелень, сіль, томатну пасту, прянощі, воду при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Чечевиця варена – 10…80 Томати пасеровані – 2,0…30 Перець болгарський пасерований – 0,5…30 Морква пасерована –5,0…30 Білі корені пасеровані – 2,0…10 Цибуля пасерована – 2,0 …25 Зелень (кінза, петрушка, кріп, селера, цибуля) – 0,5…5 Олія – 2,0…12 Сіль – 0,5…2,5 Прянощі (чорний або червоний духмяний/гіркий мелений перець, коріандр, куркума, карі, тмин) – 0,025…0,075 Вода – решта. Vegetarian soup containing boiled lentils, browned tomatoes and bulgarian peppers, carrots, onions, white roots, herbs, salt, tomato paste, spices and water in the following ratio of components, wt.%: Lentil cooked - 10 ... 80 Tomatoes browned - 2.0 ... 30 Bulgarian pepper fried - 0.5 ... 30 Fried carrot -5.0 ... 30 White roots browned - 2.0 ... 10 Onions fried - 2.0 ... 25 Herbs (cilantro, parsley, dill, celery, onion) - 0.5 ... 5 Oil - 2.0 ... 12 Salt - 0.5 ... 2.5 Spices (black or red fragrant / bitter pepper, coriander, turmeric, curry, cumin) - 0,025 0,075 ... Water – the remainder.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28790
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
108144 ПВ Суп -пюре вегетар.pdf169,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь