Характеристика складу та фізико-хімічних властивостей порошку зі стулок зеленого горошку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проведені дослідження дозволили встановити, що стулки зеленого горошку - це багата на біологічно активні речовини вторинна сировина, тому збагачення нею різних харчових основ є актуальним із соціальної та економічної точок зору. Результати проведених досліджень доцільно використовувати для розроблення рецептур нових оздоровчих продуктів та дієтичних добавок. Studies have shown that green pea leaflets are secondary raw materials rich in biologically active substances, therefore the enrichment of various food bases by it is relevant from a social and economic point of view. The results of the research it is advisable to use for the formulation of new health products and dietary supplements.

Опис

Ключові слова

стулки зеленого горошку, порошок, властивості, рослинний збагачувач, функціональні інгредієнти, green peas' leaves, powder, properties, vegetable dresser, functional ingredients, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Стеценко, Н. О. Характеристика складу та фізико-хімічних властивостей порошку зі стулок зеленого горошку / Н. О. Стеценко // Aktuelle Themen im Kontext der Entwicklung der modernen Wissenschaften: der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz, Dresden, 23 Januar, 2019. – Dresden : NGO «Europäische Wissenschaftsplattform», 2019. – B. 5. – S. 104–108.