Характеристика складу та фізико-хімічних властивостей порошку зі стулок зеленого горошку
Вантажиться...
Файли
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведені дослідження дозволили встановити, що стулки зеленого горошку - це багата на біологічно активні речовини вторинна сировина, тому збагачення нею різних харчових основ є актуальним із соціальної та економічної точок зору. Результати проведених досліджень доцільно використовувати для розроблення рецептур нових оздоровчих продуктів та дієтичних добавок. Studies have shown that green pea leaflets are secondary raw materials rich in biologically active substances, therefore the enrichment of various food bases by it is relevant from a social and economic point of view. The results of the research it is advisable to use for the formulation of new health products and dietary supplements.
Опис
Бібліографічний опис
Стеценко, Н. О. Характеристика складу та фізико-хімічних властивостей порошку зі стулок зеленого горошку / Н. О. Стеценко // Aktuelle Themen im Kontext der Entwicklung der modernen Wissenschaften: der Sammlung wissenschaftlicher Arbeiten «ΛΌГOΣ» zu den Materialien der internationalen wissenschaftlich-praktischen Konferenz, Dresden, 23 Januar, 2019. – Dresden : NGO «Europäische Wissenschaftsplattform», 2019. – B. 5. – S. 104–108.