DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28793

Название: Соус кизиловий (патент на корисну модель № 110794)
Другие названия: Сornel sauce (utility model patent number 110794)
Авторы: Матко, Світлана Василівна
Мельник, Людмила Миколаївна
Костючик, Олена Олександрівна
Грушковська, Аліна Олександрівна
Matko, Svitlana
Melnik, Lyudmula
Kostiuchyk, Olena
Grushkovska, Alina
Ключевые слова: пюре кизилове
пюре яблучне
цукор
прянощі
сornel puree
apple puree
sugar
spices
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Дата публикации: 2016
Библиографическое описание: Патент 110794 UA, МПК A23L 23/00 (2016.01), A23L 27/00 (2016.01) Соус кизиловий / Мельник Л. М., Матко С. В., Костючик О. О., Грушковська А. О. ; власник Національний університет харчових технологій. - № u 201603169 ; заявл. 28.03.2016 ; опубл. 25.10.2016, Бюл. № 20, 2016 р.
Краткий осмотр (реферат): Корисна модель відноситься до харчової промисловості, а саме до консервної галузі, може бути використана в сфері громадського харчування. Соус кизиловий містить пюре кизилове, яблучне, сіль, цукор при наступному співвідношенні компонентів, мас.%: Пюре кизилове – 45…55 Пюре яблучне – 37,95…48,75 Цукор – 4,65…5,0 Сіль – 0,55…0,6 Прянощі (кардамон, бад’ян, перець чорний горошок, лавровий лист) – 0,85…1,5. Технічний результат корисної моделі полягає в отриманні продукту з використанням пюре кизилу, яблука, що володіє високими смаковими властивостями, вмістом біологічно активних речовин і рекомендований для масового споживання, а також, з метою оздоровчо-профілактичної дії на організм людини. The useful model refers to the food industry, namely the canning industry, can be used in the catering industry. Cucumber sauce contains сornel puree, apple puree, sugar with the following ratio of components,% by weight: Сornel puree - 45 ... 55 Аpple puree – 37,95…48,75 Sugar - 4.65 ... 5.0 Salt - 0,55 ... 0,6 Spices (cardamom, badyan, black pepper, bay leaf) - 0.85 ... 1.5. The technical result of a useful model is to obtain a product using mashed potatoes, apple, which has high flavor properties, the content of biologically active substances, and is recommended for mass consumption, as well as for the purpose of health and preventive action on the human body.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28793
Располагается в коллекциях:Патенти

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
110794 Соус кизил КМ.pdf175,21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь