Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Небезпечність акриламіду обумовлена канцерогенною дією та є небезпечною при споживанні в великих кількостях чіпсів. The risk of acrylamide is due to carcinogenic action and is dangerous when consumed in large quantities of chips.

Опис

Ключові слова

чіпси, висівки, кріопорошки, акриламід, cryopresources, сhips, acrylamide, bran, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ковтун, А. В. Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсах / А. В. Ковтун , В. М. Ковбаса // Міжнародна науково- практична конференція «Оздоровчі продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека» – Київ, 2018. – С. 124-125