Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсах
Файли
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Небезпечність акриламіду обумовлена
канцерогенною дією та є небезпечною при споживанні в великих
кількостях чіпсів. The risk of acrylamide is due to
carcinogenic action and is dangerous when consumed in large quantities of
chips.
Опис
Ключові слова
чіпси, висівки, кріопорошки, акриламід, cryopresources, сhips, acrylamide, bran, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ковтун, А. В. Дослідження вмісту акриламіду в формованих картопляних чіпсах / А. В. Ковтун , В. М. Ковбаса // Міжнародна науково- практична конференція «Оздоровчі продукти та дієтичні добавки: технології, якість, безпека» – Київ, 2018. – С. 124-125