DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28825

Название: Технологія розробки нової страви оздоровчого призначення, підвищеної біологічної цінності
Другие названия: Technology of development of a new dish of health-improving purposes, of high biological value
Авторы: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
Дітріх, Ірина Вікторівна
Корецька, Ірина Львівна
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Spilchuk (Molokova), Anastasia
Ditrikh, Iryna
Koretska, Iryna
Ключевые слова: біологічна цінність
страва оздоровчого призначення
корисні інгредієнти
технологія
биологическая ценностью
блюдо оздоровительного назначения
полезные ингредиенты
технология
biological value
health food
useful ingredients
technology
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Арпуль О.В. Технологія розробки нової страви оздоровчого призначення, підвищеної біологічної цінності / Арпуль О.В., Корецька І.Л., Дітрих І.В., Молокова А.Ю // Материали за 12-а международна научна практична конференция, «Бъдещите изследвания». - София, 2018. – Том 8. – С. 39
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано технологію розробки нової страви оздоровчого призначення на основі страви «Млинці звичайні», шляхом додавання корисних інгредієнтів: шпинат, ікра тріски. За результатами експериментального дослідження визначено біологічну цінність страви та усунуто дефіцит основних корисних нутрієнтів у раціоні людини. Надано рекомендації щодо введення розробленого продукту до раціону харчування населення. Предложена технология разработки нового блюда оздоровительного назначения на основе блюда «Блины обычные», путем добавления полезных ингредиентов: шпинат, икра трески. По результатам экспериментального исследования определены биологическую ценность блюда и устранено дефицит основных полезных нутриентов в рационе человека. Даны рекомендации по введению разработанного продукта в рацион питания населения. The technology of developing a new health-improving dish based on "Pancakes common" is proposed, by adding useful ingredients: spinach, cod cheeses. According to the results of the experimental study, the biological value of the dish was determined and the deficit of the main nutrients in the human diet was eliminated. Recommendations on the introduction of the developed product into the diet of the population are given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28825
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
234053.pdf704 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback