Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28825
Title: Технологія розробки нової страви оздоровчого призначення, підвищеної біологічної цінності
Authors: Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Корецька, Ірина Львівна
Дітріх, Ірина Вікторівна
Спільчук (Молокова), Анастасія Юріївна
Keywords: біологічна цінність
страва оздоровчого призначення
корисні інгредієнти
технологія
biological value
health food
useful ingredients
technology
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2018
Citation: Технологія розробки нової страви оздоровчого призначення, підвищеної біологічної цінності / О. В. Арпуль, І. Л. Корецька, І. В. Дітрих, А. Ю. Молокова // Материали за 12-а международна научна практична конференция, «Бъдещите изследвания». - София, 2018. – Том 8. – С. 39
Abstract: Запропоновано технологію розробки нової страви оздоровчого призначення на основі страви «Млинці звичайні», шляхом додавання корисних інгредієнтів: шпинат, ікра тріски. За результатами експериментального дослідження визначено біологічну цінність страви та усунуто дефіцит основних корисних нутрієнтів у раціоні людини. Надано рекомендації щодо введення розробленого продукту до раціону харчування населення. The technology of developing a new health-improving dish based on "Pancakes common" is proposed, by adding useful ingredients: spinach, cod cheeses. According to the results of the experimental study, the biological value of the dish was determined and the deficit of the main nutrients in the human diet was eliminated. Recommendations on the introduction of the developed product into the diet of the population are given.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28825
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
234053.pdf704 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.