DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28879

Название: Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції
Другие названия: Analytical approaches for checking the quality of dairy products
Авторы: Квітковська, Надія Петрівна
Іщенко, Віра Миколаївна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Панчук, Тамара Костянтинівна
Kvitkovskaya, Nadiya
Ishchenko, Vera
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Panchuk, Tamara
Ключевые слова: харчова хімія
молоко
ультразвуковий аналіз
метод головних компонент
food chemistry
milk
ultrasound analysis
Principal Component Analysis
пищевая химия
ультразвуковой анализ
метод главных компонент
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2018
Библиографическое описание: Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції / Н. Квітковська, В. Іщенко, О. Кочубей-Литвиненко, Т. Панчук // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 21-22 листопада 2018 р., Національний університет харчових технологій, м. Київ. – 2018. - С. 24-25.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28879
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
Analytical approaches for checking the quality of dairy products.pdf114,46 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback