Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28879
Title: | Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції |
Authors: | Квітковська, Надія Петрівна Іщенко, Віра Миколаївна Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна Панчук, Тамара Костянтинівна |
Keywords: | харчова хімія молоко ультразвуковий аналіз метод головних компонент food chemistry milk ultrasound analysis Principal Component Analysis кафедра харчової хімії |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції / Н. Квітковська, В. Іщенко, О. Кочубей-Литвиненко, Т. Панчук // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 21-22 листопада 2018 р., Національний університет харчових технологій, м. Київ. – 2018. - С. 24-25. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28879 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analytical approaches for checking the quality of dairy products.pdf | 114.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.