Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції
Дата
2018
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
харчова хімія, молоко, ультразвуковий аналіз, метод головних компонент, food chemistry, milk, ultrasound analysis, Principal Component Analysis, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Аналітичні підходи для перевірки якості молочної продукції / Н. Квітковська, В. Іщенко, О. Кочубей-Литвиненко, Т. Панчук // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : ІІІ Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція, 21-22 листопада 2018 р., Національний університет харчових технологій, м. Київ. – 2018. - С. 24-25.