DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28882

Название: Особливості технології бактеріального препарату для ферментованих м’ясних продуктів
Другие названия: Features of the bacterial preparation technology for fermented meat products
Авторы: Король, Цвітана Олександрівна
Даниленко, Світлана Григорівна
Korol, Tsvitana
Danilenko, Svitlana
Ключевые слова: молочнокислі бактерії
бактеріальний препарат
технологічні параметри
ферментовані м’ясні продукти
lactic acid bacteria
bacterial preparation
technological factors
fermented meat products
Issue Date: 2005
Библиографическое описание: Король, Ц. О. Особливості технології бактеріального препарату для ферментованих м’ясних продуктів / Ц. О. Король, С. Г. Даниленко // Наукові здобутки молоді-вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доп. 71-ої наук. конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 18-19 квітня 2005 р., м. Київ. – К. : НУХТ, 2005. – Ч. 2. - С. 17-18
Краткий осмотр (реферат): Розроблено технологію виробництва бактеріального препарату “Лакмік” до складу якого увійшли культури видів Lactobacillus casei ssp. сasei, Lactobacillus casei ssp. rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Micrococcus varians. Препарат є заквашувальною культурою прямого внесення при виробництві ферментованих м’ясних продуктів і під час застосування не потребує попередньої активізації. The technology of production of the bacterial drug "Lakmik" have been developed, which included cultures of the species Lactobacillus casei ssp. сasei, Lactobacillus casei ssp. rhamnosus, Lactobacillus plantarum, Micrococcus varians. The preparation is the starter culture of direct application in the production of fermented meat products and does not require prior activation when applied.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28882
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
bacterial preparation technology.pdf67,89 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback