Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28890
Title: Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки
Other Titles: Functional and technological properties of dry multicomponent concentrates for bakery products based on whey
Authors: Хлусова, Карина Юріївна
Васильченко, Тетяна Олександрівна
Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
Білик, Олена Анатоліївна
Bilyk, Olena
Khlusova, Karyna
Vasilchenko, Tatiana
Kochubei-Lytvynenko, Oksana
Keywords: суха молочна сироватка
хлібобулочні вироби
сухий багатокомпонентний молоковмісний концентрат
сухая молочная сыворотка
хлебобулочные изделия
сухой многокомпонентный молокосодержащий концентрат
whey powder
bakery products
dry multicomponent milk-containing concentrate
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2018
Citation: Функціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки / К. Ю. Хлусова, Т. О. Васильченко, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 341.
Abstract: Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. Рассмотрена возможность использования молочной сыворотки обогащенной магнием и марганца в производстве сухих многокомпонентных молокосодержащих концентратов для хлебобулочных изделий. Разработана рецептура сухого многокомпонентного молокосодержащих концентрата для хлебобулочных изделий. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28890
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKboafvsbkdhvnoms.pdf271.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.