Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28890
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorХлусова, Карина Юріївна-
dc.contributor.authorВасильченко, Тетяна Олександрівна-
dc.contributor.authorКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна-
dc.contributor.authorБілик, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorBilyk, Olena-
dc.contributor.authorKhlusova, Karyna-
dc.contributor.authorVasilchenko, Tatiana-
dc.contributor.authorKochubei-Lytvynenko, Oksana-
dc.date.accessioned2019-03-21T08:41:14Z-
dc.date.available2019-03-21T08:41:14Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationФункціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироватки / К. Ю. Хлусова, Т. О. Васильченко, О. А. Білик, О. В. Кочубей-Литвиненко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2017. – Ч. 1. – С. 341.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28890-
dc.description.abstractРозглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Розроблено рецептуру сухого багатокомпонентного молоковмісного концентрату для хлібобулочних виробів. Рассмотрена возможность использования молочной сыворотки обогащенной магнием и марганца в производстве сухих многокомпонентных молокосодержащих концентратов для хлебобулочных изделий. Разработана рецептура сухого многокомпонентного молокосодержащих концентрата для хлебобулочных изделий. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. The formulation of a dry multicomponent milk-containing concentrate for bakery products has been developed.uk_UA
dc.language.isouk_UKuk_UA
dc.subjectсуха молочна сироваткаuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectсухий багатокомпонентний молоковмісний концентратuk_UA
dc.subjectсухая молочная сывороткаuk_UA
dc.subjectхлебобулочные изделияuk_UA
dc.subjectсухой многокомпонентный молокосодержащий концентратuk_UA
dc.subjectwhey powderuk_UA
dc.subjectbakery productsuk_UA
dc.subjectdry multicomponent milk-containing concentrateuk_UA
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівuk_UA
dc.subjectкафедра технології молока і молочних продуктівuk_UA
dc.titleФункціонально-технологічні властивості сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів на основі молочної сироваткиuk_UA
dc.title.alternativeFunctional and technological properties of dry multicomponent concentrates for bakery products based on wheyuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKboafvsbkdhvnoms.pdf271.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.