Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28894
Title: Перспективи використання суміші пророщених зерен у геродієтичному харчуванні
Other Titles: Prospects for the use of a mixture of germinated grains in nutritional nutrition
Authors: Бурченко, Людмила Миколаївна
Передерій, Інна Геннадіївна
Білик, Олена Анатоліївна
Burchenko, Lyudmyla
Perederiy, Inna
Bilyk, Olena
Keywords: суміш пророщених зерен
смесь пророщенных зерен
a mixture of germinated grains
геродієтичне харчування
геродиетическое питания
herodietic nutrition
люди похилого віку
старики
elderly
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2018
Citation: Бурченко, Л. М. Перспективи використання суміші пророщених зерен у геродієтичному харчуванні / Л. М. Бурченко, Л.Н. Передерій, О. А. Білик // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – К.: НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 141.
Abstract: Розглянуто, що суміш пророщених зерен є оптимально збалансованою, так як білок, що входить до складу пророщеного зерна вівса, пшениці, ячменю і кукурудзи, містить всі незамінні амінокислоти, які в процентному відношенні складають до 30% загального вмісту білка. Встановлено, що розроблення продуктів геродієтичного харчування із функціональними властивостями є дуже важливою в сучасних умовах. Рассмотрено, что смесь пророщенных зерен является оптимально сбалансированной, так как белок, входящий в состав пророщенного зерна овса, пшеницы, ячменя и кукурузы, содержит все незаменимые аминокислоты, которые в процентном отношении составляют до 30% общего содержания белка. Установлено, что разработка продуктов геродиетичного питания с функциональными свойствами является очень важной в современных условиях. It is considered that the mixture of germinated grains is optimally balanced, since the protein included in the germinated oats of wheat, barley and corn contains all the essential amino acids, which in percentage terms make up to 30% of the total protein content. It has been established that the development of products of hereditary nutrition with functional properties is very important in modern conditions.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/28894
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MKboapvspzgh.pdf274.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.